Fotoimpressie
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Cheyenne

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Haar eerste dag zit er alweer op! Sinds maandag is Cheyenne onze nieuwe Recruiter. En onbekend met het vinden van de juiste professionals is ze niet. Haar ervaring als recruiter gaat ze nu bij ons inzetten voor het maken van de perfecte match!
Cheyenne is een sportieveling en is dan ook vaak in de sportschool te vinden. “Ik heb een sportopleiding gedaan en daarin heb ik mijn kennis van fitness verder kunnen ontwikkelen. Daar heb ik anderen mee kunnen helpen en nu pas ik die kennis graag op mezelf toe.”

Wil je Cheyenne alvast een beetje leren kennen? We hebben haar 7 dillema’s voorgelegd! Lees je mee?

 

Fiets of auto?

“De fiets. Ik heb een auto gehad, maar toen ik in de binnenstad van Zwolle ben gaan wonen, heb ik hem verkocht. Eigenlijk woont bijna iedereen in de buurt en anders ga ik met de trein! Heb nu een hele mooie nieuwe fiets, dat is ook leuk!”

Werk of school?

“Op mijn 19e  was ik afgestudeerd en toen ben ik gaan werken. Ik merk heel sterk dat ik in de praktijk beter ben en meer leer. Dat gaat mij beter af dan leren uit een boek. Ik heb wel de ambitie om dit jaar nog een opleiding richting communicatie of relatiebeheer te gaan doen. Om mezelf uit te dagen!” 

Ik merk heel sterk dat ik in de praktijk beter ben en meer leer. Dat gaat mij beter af dan leren uit een boek.

Bootcamp of borrel?

“Beide! Ik sport graag, maar ik houd ook van gezelligheid en ben in het weekend regelmatig in de kroeg te vinden. Een combinatie is voor mij perfect!”

Ochtend of avond?

“Ik denk dat ik beide ben. Ik kan niet uitslapen en dat vind ik prima. Ik werk ’s ochtends beter. Maar stel ik heb ’s avonds plannen, dan slaap ik tussendoor nog even. Dus eigenlijk ben ik een ochtend- én avondmens, maar niet zozeer een middagmens, haha!”

Praten of luisteren?

“Ik wil zeggen luisteren. Maar ik denk praten, haha! Ik merk dat wanneer je luistert naar mensen dat er veel meer uit iemand komt. Een ‘ongemakkelijke’ stilte laten vallen zorgt er soms voor dat je juist tot de kern kunt komen!  Maar aan de andere kant praat ik ook graag. Ik vertel graag waar ik mee bezig ben en wat me bezighoudt!”

Alleen of samen?

“Samen. Ik ben graag met iemand, maar ook graag met iemand tegen wie ik niks hoef te zeggen. Dat ik alleen ben, maar toch ben je dan samen!”

Zon of sneeuw?

“De zon! Ik ben opgegroeid met zonvakanties, lekker weer, cocktails en terrasjes. Wintersport vind ik ook leuk. En dat wil ik ook wel weer een keer doen. Maar wanneer ik kijk naar het dagelijks leven, dan heb ik het liever zonnig!”

 

Wil jij Cheyenne welkom heten of een afspraak met haar inplannen? Neem dan contact op met Cheyenne (0682534365 / cheyenne@sevenstars.nl).


Deel deze update

Kennisdeling

Zo schrijf je een goede vacaturetekst

Ben jij op zoek naar een nieuwe collega? Dan is het tijd om een vacaturetekst te schrijven. Maar waar begin je? En hoe schrijf je een tekst die...

lees meer
Kennisdeling

Seven Stars Facts: terugblik 2019

Om inzicht te krijgen in wat de IT-arbeidsmarkt doet, geven we dit kwartaal een praktische update. Met cijfers over de IT-markt. En een terugblik op...

lees meer
Nieuws

Dit zijn jouw rechten als het gaat om privacy

Privacy is nu misschien wel belangrijker dan ooit. Digitaal laat je regelmatig jouw persoonsgegevens achter. Die gegevens kunnen worden doorgespeeld....

lees meer