Inloggen
Fotoimpressie
Nieuws

Dit zijn jouw rechten als het gaat om privacy

  • 28 januari 2020
  • 28-01-20
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Privacy is nu misschien wel belangrijker dan ooit. Digitaal laat je regelmatig jouw persoonsgegevens achter. Die gegevens kunnen worden doorgespeeld. En het wordt voor bedrijven steeds makkelijker om jou te contacten voor dingen die je misschien wel helemaal niet wilt. Daarom is het belangrijk dat de partijen waar jij mee samenwerkt voorzichtig en secuur omgaan met jouw privacy. Integer noemen wij dat.

 

Persoonsgegevens

Ook wij krijgen regelmatig te maken met persoonsgegevens. Bijvoorbeeld de persoonsgegevens van onze IT-professionals: een naam, mailadres, cv of motivatiebrief. Wanneer jij jouw gegevens deelt, deel je deze bewust met ons. En niet met andere partijen. Daarom delen we jouw gegevens niet met onze opdrachtgevers totdat jij hiermee akkoord bent gegaan. Zo houd jij grip op wie jouw gegevens inzien en ontvangen.

Ben jij een van onze professionals? De gegevens die wij van jou bewaren gebruiken we om voor jou de perfecte opdracht of baan te vinden. Dus geen gekke mailtjes en onnodige belletjes. Alleen voor informatie waarvoor jij jouw persoonsgegevens hebt achtergelaten.

Als opdrachtgever of partner laat je ook contactgegevens achter. Deze bewaren wij onder andere om contact met je te kunnen leggen over een aanvraag of voor het inplannen van een intakegesprek.

 

Rechten

Jouw rechten met betrekking tot persoonsgegevens vinden wij belangrijk. Daarom hebben wij ze hieronder kort voor je samengevat.

Jij hebt...

  • Recht op inzage: het recht om in te zien welke persoonsgegevens wij van jou verwerken
  • Recht op aanvulling en rectificatie: het recht om jouw persoonsgegevens aan te vullen of te wijzigen
  • Recht op beperking van verwerking: het recht om aan te geven om minder gegevens te laten verwerken
  • Recht op vergetelheid: het recht om ‘vergeten’ te worden. Je mag je toestemming intrekken en/of je kan een verzoek indienen om je gegevens te laten verwijderen uit onze systemen
  • Recht op dataportabiliteit: het recht om persoonsgegevens over te laten dragen
  • Recht op bezwaar maken : het recht om bezwaar te maken tegen de gegevensverwerking bij ons of een melding te maken bij de Autoriteit Persoonsgegevens

 

Wil jij onze volledige Privacy Statement lezen? Je checkt hem hier.

Heb je hierna nog vragen? Neem dan contact op met: privacy@sevenstars.nl of telefonisch via 038-7601000.


Deel deze update

Kennisdeling

Zo vergroot je de Employee Engagement

Het is weer tijd om 7 vragen te beantwoorden. De rubriek waar onze collega’s hun expertise in kwijt kunnen. Dit keer vertelt Werving & Selectie...

lees meer
Over ons

New Star: meet Martijn

Zijn eerste dag zit er alweer op! Martijn is gisteren gestart als Recruiter. En hij heeft er zin in! Want dit is zijn eerste ‘echte’ baan. “Wanneer je...

lees meer
Over ons

New Star: meet Douwe

Maandag is onze nieuwe Accountmanager Douwe gestart. Douwe gaat zich focussen op ons kantoor in Amsterdam. Ideaal, want Douwe woont in Amsterdam! “Ik...

lees meer