Inloggen
menu
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Martijn

  • 22 januari 2020
  • 22-01-20
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Zijn eerste dag zit er alweer op! Martijn is gisteren gestart als Recruiter. En hij heeft er zin in! Want dit is zijn eerste ‘echte’ baan. “Wanneer je ergens 40 uur in de week zit, vind ik dat je het leuk mag hebben. Dan is de bedrijfscultuur heel belangrijk. En daar heb ik hier vertrouwen in!”
Met zijn sportieve achtergrond en zijn studie Sportkunde is hij graag actief bezig. Hij doet aan longboarding én is niet bang voor hoogte. Hij wil namelijk graag zijn parachute-brevet halen. We zijn blij dat hij van avontuur houdt. Wij namelijk ook. We gaan dan ook graag samen met hem dit nieuwe avontuur aan.

Wil je Martijn alvast een beetje leren kennen? We hebben hem 7 dillema’s voorgelegd! Lees je mee?

Fiets of auto?

“De fiets. Ik moet zeggen, ik heb mijn rijbewijs nog niet. Ik ben al wel begonnen met lessen en dat bevalt goed, maar fietsen is wel lekker gezond!”

Werk of school?

“Werk. Graag zelfs! Ik heb 6 jaar gestudeerd en ik ben blij dat ik nu wat anders mag gaan doen. Op een gegeven moment wist ik ook niet meer waarvoor ik studeerde. En een doel hebben is belangrijk. Mocht ik ooit een master willen gaan doen, dan wil ik eerst een doel hebben. Ik ben wel heel blij dat ik vanuit Seven Stars kan doorgroeien met het beschikbare opleidingsbudget.”

Bootcamp of borrel?

“Ja dan zeg ik borrel. Spraakwater. Dan komen toch alle gekke verhalen naar boven. Een activiteit samendoen is supertof, maar toch zeg ik de borrel. Vooral als je in het begin elkaar wilt leren kennen. Maar misschien kies ik over een poosje, wanneer ik iedereen ken, toch de bootcamp!”

Wanneer je ergens 40 uur in de week zit, vind ik dat je het leuk mag hebben. Dan is de bedrijfscultuur heel belangrijk. En daar heb ik hier vertrouwen in!

Ochtend of avond?

“De avond, want als je wakker wordt moet je werken, haha. Nee hoor, haha! Maar in de avond zijn wel vaak de leuke dingen, dus daar kies ik toch voor!”

Praten of luisteren?

“Dan zeg ik praten. Ik praat graag en veel, maar tijdens mijn sollicitatie werd juist gezegd dat ik heel goed kan luisteren. Dat vond ik wel erg leuk om te horen!”

Alleen of samen?

“Samen! Ik vind het leuk om te sparren, om dingen samen te bespreken. Samen vind ik gewoon veel leuker!”

Zon of sneeuw?

“Dan kies ik toch voor de zon. Ik vind zwemmen leuk. Je krijgt een lekker kleurtje. En longboarden is echt een zomers dingetje en dat doe ik graag. Alle dingen die ik doe zijn leuker in de zomer. Maar misschien dat als ik vaker sneeuw zie en vaker zou gaan skiën, ik sneeuw dan wel leuker vindt.”

 

Wil jij Martijn welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Neem dan contact op met Martijn 0612769308 of via martijn@sevenstars.nl.


Deel deze update

Over ons

New Star: meet Douwe

Maandag is onze nieuwe Accountmanager Douwe gestart. Douwe gaat zich focussen op ons kantoor in Amsterdam. Ideaal, want Douwe woont in Amsterdam! “Ik...

lees meer
Nieuws

Nieuw btw-nummer voor eenmanszaken in 2020

2020 is begonnen en dat betekent dat alle eenmanszaken het nieuwe btw-nummer moeten gebruiken. Daarom hebben we een aantal praktische tips voor je...

lees meer
Kennisdeling

7 tips voor het perfecte cv

Ieder kwartaal geeft een collega praktische tips. Binnen zijn of haar expertise. Zodat je de tips gelijk kunt toepassen. En dit keer zijn het tips van...

lees meer