Inloggen
menu
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Douwe

  • 7 januari 2020
  • 07-01-20
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Maandag is onze nieuwe Accountmanager Douwe gestart. Douwe gaat zich focussen op ons kantoor in Amsterdam. Ideaal, want Douwe woont in Amsterdam! “Ik heb zin om onze activiteiten in de omgeving van Amsterdam verder uit te breiden. Ik kan hier echt mijn eigen bijdrage aan leveren.” Onbekend met IT is hij niet. Nu komt hij met zijn kennis, ervaring én makkelijke babbel ons team versterken. En daar hebben we zin in!

Om je alvast een beetje een beeld te geven wie Douwe is, hebben we hem 7 vragen gesteld! Lees je mee?

Fiets of auto?

“Dan kies ik toch voor de auto. Ik betrap mezelf er regelmatig op dat, ondanks ik maar 10 minuten moet fietsen, ik toch graag de auto pak. Zeker wanneer het regent. Maar omdat ik in Amsterdam woon doe ik alsnog veel met de fiets. Dat is veel korter dan een ritje met de auto. Alleen al vanwege de drukte en stoplichten.”

Werk of school?

“Werk! Ik houd niet van studeren. Ik werk minder goed wanneer ik iets moét doen. En mijn concentratieboog vindt dat ook wat minder, haha. Maar ik wil binnenkort toch wel weer gaan studeren. Door omstandigheden heb ik mijn hbo-opleiding helaas niet kunnen afronden. Wanneer ik gewend ben aan mijn nieuwe baan, kan ik me daar weer op gaan focussen.”

Bootcamp of borrel?

“De borrel. Ik houd van de gezelligheid. Dat vind ik ook heel belangrijk. Maar ik sport ook graag! Ik voetbal en kitesurf als het weer wat beter is. Maar als ik moet kiezen, dan kies ik toch voor de borrel!”

Ik kan mezelf zijn door te praten. Je kunt dan zeggen wat je denkt, vindt en voelt.

Ochtend of avond?

“Absoluut de avond. In de loop van de dag word ik steeds scherper. In de avond kan ik ook rustig nog werken. Vroeg in de ochtend heb ik daar iets meer moeite mee, haha.”

Praten of luisteren?

“Dan kies ik toch praten. Hoewel ik luisteren heel belangrijk vind, zeker voor mijn werk, kun je jezelf zijn door te praten. Je kunt dan zeggen wat je denkt, vindt en voelt. En dat vind ik belangrijk.”

Alleen of samen?

“Wanneer ik thuiskom dan zit ik graag even rustig op de bank, maar na een uurtje zit ik wel te wachten totdat mijn huisgenoot thuiskomt. Dat is een goede vriend en dan heb ik liever die gezelligheid dan dat ik me alleen zit te vervelen.”

Zon of sneeuw?

“Wintersport is mijn favoriete vakantie. Dat is iets wat ik jaarlijks met veel plezier doe. Maar wanneer je me vraagt zon of sneeuw, dan kies ik in Nederland wel voor de zon. Sneeuw in Nederland is niet hetzelfde als de pakken sneeuw in Oostenrijk.”

 

Wil jij Douwe welkom heten of een afspraak met hem inplannen? Neem dan contact op met Douwe 0651787840 of via douwe@sevenstars.nl


Deel deze update

Nieuws

Nieuw btw-nummer voor eenmanszaken in 2020

2020 is begonnen en dat betekent dat alle eenmanszaken het nieuwe btw-nummer moeten gebruiken. Daarom hebben we een aantal praktische tips voor je...

lees meer
Kennisdeling

7 tips voor het perfecte cv

Ieder kwartaal geeft een collega praktische tips. Binnen zijn of haar expertise. Zodat je de tips gelijk kunt toepassen. En dit keer zijn het tips van...

lees meer
Kennisdeling

Zo creëer je succesvolle teams

Ook deze maand stellen we 7 vragen aan één van onze experts. Zo delen we kennis. Dit keer vertelt onze Commercieel Directeur Helmer over High...

lees meer