Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

Partner uitgelicht: Nekst IT

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Ieder kwartaal gaat een Seven Stars collega met één van onze partners in gesprek. Samen met onze partners kijken we naar de invulling van een opdracht. Hebben zij een IT-expert beschikbaar? Kennen ze nog iemand? Tijdens dit interview zoomen we in op onze samenwerking. Hoe komt zo’n samenwerking tot stand en wat maakt dit tot een succes? Deze keer spreekt onze Recruiter Dedmer met Commercieel Directeur AnneMarie Pieterse van Nekst IT.

Hoe is de samenwerking tot stand gekomen?

AnneMarie: “Dat is zo’n 2,5 á 3 jaar geleden. We zaten hiervoor met name in het westen van het land. Maar er is natuurlijk veel meer. En daarom zijn we verder gaan kijken en kwamen we meteen bij jullie terecht. De eerste meeting was meteen relaxed. Het was persoonlijk en ging ook over andere dingen dan alleen werk. Daar houd ik heel erg van. Geen cv’s schuiven of alleen marge willen pakken.”

 

Wat vind je belangrijk in een samenwerking?

AnneMarie: “Ik vind het fijn als een bedrijf transparant is. Dan weet je wat je aan elkaar hebt. En kun je eerlijk tegen elkaar zijn. Wanneer we één van onze consultants aanbieden op een nieuwe opdracht, dan geef ik bijvoorbeeld meteen bij Dedmer aan of er al meer trajecten voor diegene lopen.”

Dedmer: “Ja inderdaad, transparant zakendoen. Zo weten wij waar we aan toe zijn en kunnen we de juiste keuzes maken. Dat maakt een relatie sterk.”

AnneMarie: “En persoonlijk contact vind ik heel erg belangrijk.”

Dedmer: “We schakelen veel, hebben een prettige samenwerking en dan gaat het niet alleen over werk. Ik stuurde je laatst nog een berichtje toen je met Max Verstappen op de foto stond. Dat is hartstikke mooi!”

AnneMarie: “Haha ja!”

Dedmer: “Ik denk dat dit het werk ook leuker maakt. Wij zijn ook mensen die graag een babbeltje maken.”

AnneMarie: “Maar we zijn ook meer dan ons werk toch?!”

Dedmer: “Ja, zeker!”

Het contact is heel informeel en open. We hebben het ook over de Formule 1 en wielrennen. Dat maakt het contact relaxed, maar wel beiden met de ambitie om maximale kwaliteit te leveren. We zitten er in voor de lange termijn!” 

Wat maakt deze samenwerking tot een succes?

AnneMarie: “Het is fijn dat het ‘low level’ is. We appen bijvoorbeeld veel over inzetten en mogelijkheden.”

Dedmer: “De reactietijd is ook kort.”

AnneMarie: “Ja inderdaad. We reageren beiden binnen een half uur dus dat is gewoon heel prettig.”

Dedmer: “Ja inderdaad!”

AnneMarie: “En verder is het contact heel informeel en open. We hebben het ook over de Formule 1 en wielrennen. Dat maakt het contact relaxed, maar wel beiden met de ambitie om maximale kwaliteit te leveren. We zitten er in voor de lange termijn!”

Dedmer: “En dat is ook waar wij ons op richten. Wij zijn van het persoonlijke contact en daar hoort een goede relatie bij. Dit maakt een fundament waarmee je op de lange termijn zaken kunt én wilt blijven doen.”

 

AnneMarie: “Voor ons was het heel fijn dat jullie ook naar het westen gingen. Het merendeel van onze consultants woont daar. Dat betekent dat we elkaar nu vaker kunnen helpen.”

Dedmer: “En nu kunnen we kijken naar opdrachten meer die kant op. Daar hebben we mooie opdrachtgevers zitten. En voor ons is het fijn dat we, op het gebied van Testen en Quality Assurance, een aanspreekpunt hebben. We hebben een gezonde basis om op terug te vallen!”

 

Meer weten? Of wil jij je aanmelden als preferred partner?

Check onze partnerpagina of neem contact op met partnermanager Elisa.


Deel deze update

Nieuws

New Star: meet Arzu

Haar eerste werkdag zit er alweer op! Want sinds gisteren is ze onderdeel van onze financiële afdeling: Arzu. Arzu gaat bij ons aan de slag als...

lees meer
Kennisdeling

Netwerken, zo doe je het

In '7 vragen aan' vertelt één van onze collega’s over zijn of haar expertise. Kennisdeling. Over ons werk en onze branche. Dit keer vertelt...

lees meer
Nieuws

Partner uitgelicht: Squerist, Veenendaal

Ieder kwartaal gaat een Seven Stars collega met een partner in gesprek over onze samenwerking. Deze keer hebben we een volle tafel en spreken onze...

lees meer