Inloggen
Fotoimpressie
Events

Seven Stars Shares: AI & Machine Learning - Limitless possibilities

 • 21 oktober 2019
 • 21-10-19
 • Geschreven door Neeltje Meijler
 • Neeltje Meijler
 • 2 minuten leestijd
 • 2 min

Op dinsdag 24 maart organiseren wij een nieuwe editie van Seven Stars Shares: dé meet-up voor en door ambitieuze IT-professionals. Het onderwerp van deze avond: AI & Machine Learning - Limitless possibilities. Ben jij geen IT'er, maar wel geïnteresseerd in AI & Machine Learning? Ook dan ben je van harte welkom! Tijdens deze avond delen 2 sprekers uit ons netwerk hun kennis, tips & tricks. Zo blijven we scherp. En jij ook. Naast kennis opdoen is dit een uitgelezen kans om vakgenoten te ontmoeten. Ben jij erbij? Schrijf je dan nu in!

 

 

Praktische informatie
Datum: 24 maart 2020
Locatie: MAC3Park Stadion

  • 18.30 - 19.00 - Deur open, ontvangst met koffie

  • 19.00 - 21.30 - Programma

  • 21.30 - 22.30 - Netwerkborrel

1Valdatie van ML modelen met NLP in de praktijk?

Communicatie tussen organisaties en hun klanten via mail, brief, chat of voice is vaak de start van een procesmatige verwerking. Van taal. Het op de juiste manier classificeren, interpreteren en beantwoorden van deze informatie was tot voor kort een tijdrovend en expertise gedreven proces. Maar nu is er door de combinatie van Natural Language Processing (NLP) en Machine Learning (ML) de mogelijkheid om hier geautomatiseerde oplossingen voor te ontwikkelen. Of het nu gaat om procesautomatisering of intelligent matching, de onderliggende methodes en uitdagingen zijn gelijk. Hoe implementeer je dergelijke cognitieve oplossingen?

Tijdens Seven Stars Shares neemt Daniel Bontje je mee in de implementatie van dergelijke cognitieve oplossingen en zoomt hij in op modelvalidatie als sleutel tot succes. Daniel is Data Scientist bij VIQTOR DAVIS - Data Craftsmanship - en implementeert cognitieve oplossingen met een focus op adoptie van modellen door de business. Belangrijke vragen hierbij zijn onder andere: Wanneer is het af? Wat als je model onduidelijkheden in de business rules naar boven haalt en de domain experts elkaar tegenspreken? Wat als de benodigde data niet-granulair genoeg is? En hoe maximaliseer je het aantal foutloze beslissingen?

2Waar staan we en hoe kun jij AI inzetten?

De ontwikkelingen binnen Artificial Intelligence (AI) gaan ongelooflijk snel. De aanjagers: een enorme hoeveelheid nieuw wetenschappelijk onderzoek, continue open sourcing van specifieke AI-stacks door partijen als Google en Facebook, nieuwe libraries zoals fast.ai en modellen als GPT-2 van OpenAI. Hoewel de ontwikkelingen snel gaan, zien we dat dat de daadwerkelijke toepassing van de mogelijkheden binnen veel organisaties achterblijft. En de ‘hype’ rondom AI maakt het niet eenvoudiger om te begrijpen wat er wel kan, wat er niet kan en vooral… hoe kun je met AI aan de slag?

De tweede sessie tijdens Seven Stars Shares wordt gegeven door Jasper de Vries. Jasper is oprichter en directeur Digital Leadership & Data Science Consulting bij Genius. Jasper gaat dieper in op de huidige ontwikkelingen. En bespreekt hij een manier om het ‘hoe’ scherper te krijgen. Zodat je weet wat je in de toekomst kan verwachten en hoe je dit kunt vertalen naar een praktische toepassing!

 


 

De locatie voor deze meetup is in de businessclub van het Mac3Park PEC Zwolle stadion (Bezoekadres Stadionplein 20, Zwolle). Entree is via de hoofdingang aan de voorzijde van het stadion. Parkeren kan via de Boerendanserdijk (navigatieadres). Houd na de slagbomen om te parkeren rechts aan richting Jack's Casino / Wokstadion. Gratis uitrijkaarten worden tijdens de meetup uitgedeeld. Vanaf 18.30 uur start de inloop met koffie, om 19.00 uur start het programma.

 

 Kennis delen, we zijn er gek op. Deelname is dan ook gratis. Ben je er 24 maart bij? Schrijf je nu in!


Deel deze update

Kennisdeling

Zo creëer je succesvolle teams

Ook deze maand stellen we 7 vragen aan één van onze experts. Zo delen we kennis. Dit keer vertelt onze Commercieel Directeur Helmer over High...

lees meer
Nieuws

Partner uitgelicht: Nekst IT

Ieder kwartaal gaat een Seven Stars collega met één van onze partners in gesprek. Samen met onze partners kijken we naar de invulling van een...

lees meer
Nieuws

New Star: meet Arzu

Haar eerste werkdag zit er alweer op! Want sinds gisteren is ze onderdeel van onze financiële afdeling: Arzu. Arzu gaat bij ons aan de slag als...

lees meer