Fotoimpressie
Fotoimpressie
Kennisdeling

7 vragen aan Niels over StarTime

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 3 minuten leestijd
  • 3 min

Iedere maand laten we een van onze collega’s aan het woord. Met een onderwerp waar hij/zij alles over weet. Binnen onze branche. Deze keer vertelt onze Recruitment directeur Niels alles over StarTime. Want naast dat Niels alles weet van recruitment, is hij Product owner van het door ons ontwikkelde platform.

1Niels, wat is StarTime?

“StarTime is ons eigen ontwikkelde platform om het onze professionals administratief makkelijk te maken. Wat je er onder andere mee kunt doen is jouw urenregistratie en facturatie. Dit is voor de meeste professionals meer moeten dan willen en dus proberen wij daar een handje bij te helpen. Met StarTime. StarTime is een online omgeving die ook goed via je mobiel toegankelijk is. Waardoor jij dus overal je administratie en facturatie kunt doen!”

2Waarom is StarTime ontwikkeld?

“Zoals ik hierboven al vertel is de administratie voor veel mensen een vervelende en tijdrovende klus. En dat past niet bij de gedachten dat we het iedereen zo gemakkelijk mogelijk willen maken. Je hebt als professional te maken met allerlei urenregistratiesystemen bij opdrachtgevers en zelf werkten we met een Excel-sheet die elke maand getekend moest worden door de opdrachtgever. Volgens ons moest dat makkelijker kunnen. En sneller. Daarom hebben we StarTime ontwikkeld!

Wil je extra snel je geld hebben? Dat kan. Als het moet zelfs binnen 5 werkdagen!

3Wat is jouw rol binnen StarTime?

“Ik ben Product owner van StarTime. Dat houdt in dat ik veel contact heb met ons development team. Dit team hoort bij ons zusje Arcady. Ik heb veel contact met de verschillende afdelingen binnen Seven Stars om de wensen op te halen. Vervolgens geven we hier prioriteringen aan en bepalen we welke nieuwe zaken we willen gaan oppakken.”

4Oké, en wie kunnen er gebruik maken van StarTime?

“Iedereen die via Seven Stars bij een opdrachtgever werkzaam is! Dus of je nu freelancer bent of in dienst bent bij een van onze partners; iedereen kan zijn zaken regelen via StarTime. Voor freelancers was StarTime al een tijdje beschikbaar, maar vanaf nu kunnen ook partners die via ons hun medewerkers hebben ingezet, snel en makkelijk factureren via ons platform.”

5En hoe werkt het?

“In StarTime kun je heel makkelijk je gewerkte uren invoeren. Hierbij kun je zelf kiezen of je de uren dagelijks of maandelijks invoert. Vervolgens upload je met twee klikken je factuur. Daarna kun je in  StarTime jouw eigen gewenste betaaltermijn aangeven. Wil je extra snel je geld hebben? Dat kan. Als het moet zelfs binnen 5 werkdagen! En na het indienen van je factuur en urenregistratie, houden wij je via StarTime op de op de hoogte van de betaling. Zo simpel is het!

En het mooie is: bij een aantal van onze opdrachtgevers gaat het binnenkort nog makkelijker! We zijn namelijk druk bezig om directe aansluitingen te regelen met een aantal opdrachtgevers, zodat je zelfs je uren niet meer hoeft in te voeren in ons systeem. Dat heb je immers al gedaan bij de opdrachtgever zelf. Die uren lezen wij in in StarTime en het enige wat je dan nog hoeft te doen, is jouw factuur uploaden. Zo wordt het nog makkelijker voor jou als professional of partner!”

6Wat kunnen mensen nog meer verwachten van StarTime?

“Doordat we veel verschillende opdrachtgevers hebben, hebben we te maken met veel verschillende systemen. Daarom heeft het even gekost, maar zijn we nu zover dat iedereen via StarTime uren en facturen kan indienen. Maar dat is nog niet alles. Want de volgende stap is de hele “onboarding” in StarTime te krijgen. We willen het hele proces rondom de start van een nieuwe inzet via StarTime laten verlopen. Van het indienen van alle documenten, tot het inzien van jouw overeenkomst.  Zodat ook dat proces nog makkelijker wordt voor professionals die via ons werken!”

7Hoe kom ik aan StarTime?

“Wanneer je als professional een opdracht via ons gaat uitvoeren, dan ontvang je vanzelf van ons de inloggegevens van jouw persoonlijke StarTime. En kun je meteen aan de slag! ”

 

We blijven bezig met de ontwikkeling van StarTime. En zijn dus altijd op zoek naar nieuwe aanvullingen om het platform nóg beter te maken. Dus heb jij een aanvulling die volgens jou niet mag ontbreken? Laat het gerust weten door een mail te sturen naar startime@sevenstars.nl


Deel deze update

Nieuws

Partner uitgelicht: Squerist, Veenendaal

Ieder kwartaal gaat een Seven Stars collega met een partner in gesprek over onze samenwerking. Deze keer hebben we een volle tafel en spreken onze...

lees meer
Kennisdeling

7 tips voor meer geluk in je werk

Ieder kwartaal geeft één van onze collega’s tips. Binnen zijn of haar expertise. Deze keer helpt onze Spark Manager Tristan (afgestudeerd Arbeids- en...

lees meer
Kennisdeling

Effectief werven, zo doe je het!

Elke maand stellen we 7 vragen aan een collega over een specifiek onderwerp. Kennisdeling. Binnen onze branche. De collega vertelt over zijn of haar...

lees meer