Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

Partner uitgelicht: Squerist, Veenendaal

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Ieder kwartaal gaat een Seven Stars collega met een partner in gesprek over onze samenwerking. Deze keer hebben we een volle tafel en spreken onze Recruitment directeur Niels en Partnermanager Elisa met Directeur Nils van Schaik en Operationeel manager Bert Kramer van Squerist.

Bert: Onze samenwerking… We gaan ver terug! Vanuit mijn vorige werkgevers en binnen Squerist al tot 2005.
Niels: Ja, want ik weet bijna niet beter dan dat jullie zaken met ons doen.
Bert: In het begin van de oprichting van Seven Stars zat Jeroen in het team. Hem kende ik en zo ben ik met Seven Stars in aanraking gekomen.
Elisa: Eigenlijk dus vanaf het allereerste begin.
Bert: Ja inderdaad, vanaf 2005. En dat was toen nog bij een andere werkgever. Gedurende mijn loopbaan kwam Seven Stars steeds op mijn pad en toen ik bij Squerist ben gaan werken waren we op zoek naar een partnerschap. Dit om meer commerciële spreiding te krijgen. Aangezien er een soort fictieve greppel bij Meppel ligt wilden we op zoek naar een partij die het noorden van het land goed kende en bezette. Voor mij was het toen heel logisch om jullie te benaderen mede omdat Squerist ook al langer zaken met jullie deed. Langzaam is dit gegroeid naar de samenwerking met grote overheidsinstanties zoals hij nu is. En nu trekken jullie naar de rest van Nederland toe. Dus ja, waarom zou je elkaar dan niet proberen te ondersteunen?
Niels: Ja, dat omschrijf je heel goed. Dit geldt voor ons natuurlijk ook. Wij hebben er nieuwe opdrachtgevers bij gekregen. En dan zoek je de juiste partners. Het liefst natuurlijk een partner waar je al goede ervaringen mee hebt. En waarvan je weet dat er de juiste mensen zitten. Dat maakt het een win-win situatie.
Nils: Het is uiteindelijk toch vooral ook relatiewerk. Daarom zoek je een partner waarmee het klikt. 

Bert: Vertrouwen vind ik in een samenwerking heel erg belangrijk. Daar draait alles om. Maar dat moet je ook winnen. En als je dat eenmaal hebt staat er ook een mooie samenwerking.
Nils: En ook transparantie. Want door openheid en eerlijkheid leg je een mooie basis. We weten waar we aan toe zijn bij jullie. En dat is heel prettig. Dat maakt een samenwerking tot een succes.
Niels: Je moet soms iets geven en soms iets nemen. Transparantie draagt hieraan bij. Want je weet wat er in het bedrijf omgaat. Zo kun je elkaar ook begrijpen.
Bert: Kijk, het is heel simpel. Als je samen niks doet, is er niks. Een warme band en lekkere koffie is ook fijn, maar uiteindelijk draait het ook om actie.
Nils: Dat klopt. En daarin is het belangrijk dat een partner spot-on is. Kijk, als je op alle kansen 5 dagen achterloopt wordt het lastig. Het draait uiteindelijk ook om snelheid en om weten wat er bij de opdrachtgever speelt. Daarin moet je samen optrekken. Zo ben je in staat om goed en snel zaken te doen.
Niels: Inderdaad! En die samenwerking is iets waar wij telkens weer energie van krijgen.
Nils: Ja, wij ook! Wij zijn een inhoudelijke specialist en kunnen het best inhoud naar de markt brengen. En voor jullie geldt dat voor het binnenhalen van grote deals. En dat is niet ons vak. Dus dat is een goede aanvulling om samen hele mooie dingen bij klanten te doen.

 

Meer weten? Of wil jij je aanmelden als preferred partner? Check onze partnerpagina of neem contact op met partnermanager Elisa.


Deel deze update

Kennisdeling

7 tips voor meer geluk in je werk

Ieder kwartaal geeft één van onze collega’s tips. Binnen zijn of haar expertise. Deze keer helpt onze Spark Manager Tristan (afgestudeerd Arbeids- en...

lees meer
Kennisdeling

Effectief werven, zo doe je het!

Elke maand stellen we 7 vragen aan een collega over een specifiek onderwerp. Kennisdeling. Binnen onze branche. De collega vertelt over zijn of haar...

lees meer
Over ons

New Star: meet Simon

Het was een drukke transferzomer voor Seven Stars. De één na de andere ‘new star’ kwam ons team versterken. Zo ook afgelopen maandag: de eerste...

lees meer