Fotoimpressie
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Karen

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Haar eerste werkdag zit er alweer bijna op! Met haar brede interesse komt Karen ons team versterken. Want haar achtergrond in officemanagement heeft ze ingeruild voor Werving & Selectie. En daar heeft ze zin in! Ze is al vaker in aanraking gekomen met HR en arbeidsbemiddeling. In het verleden werkte ze namelijk al als intercedente. Dat trok haar naar deze nieuwe plek: fulltime met mensen werken en zoeken naar die perfecte match! Ben je benieuwd wie Karen is? We hebben haar 7 dilemma’s voorgelegd! Lees je mee?

1Fiets of auto?

“Ik ga liever met de auto. Het geeft me een vrij gevoel en ik vind het ook leuk om auto te rijden! Maar ondanks dat vertrek ik vanuit Nunspeet met de trein naar Zwolle. Ik vind het heerlijk dat ik vanuit de trein naar het werk kan lopen. Gelijk wat beweging!”

2Werk of school?

“Ik vind het allebei belangrijk. Ik ben graag naast mijn werk bezig met opleidingen. Ik vind het belangrijk om te blijven leren en me verder te ontwikkelen. Ik ben ook heel blij dat Seven Stars werkt met een opleidingsbudget. Zo kan ik mezelf blijven uitdagen!”

3Bootcamp of borrel?

“Toch wel de borrel. Ik houd van de gezelligheid, een wijntje. Ik vind sporten wel heel belangrijk en denk zeker dat ik de bootcamp met mijn nieuwe collega’s ga proberen. Maar als ik moet kiezen…”

4Ochtend of avond?

“Absoluut de avond! Dan krijg ik nieuwe ideeën. Ik vind het ook helemaal niet erg om ’s avonds wat voor mijn werk te moeten doen. Dat werkt voor mij gewoon heel goed!”

5Praten of luisteren?

“Luisteren. Ik vind het heel belangrijk om een luisterend oor te hebben. En er voor iemand te kunnen zijn. Dat betekent voor mij meer dan alleen maar praten. Ik denk dat, wanneer ik goed luister naar de opdrachtgever en de professional, ik de juiste combinatie kan maken.”

6Alleen of samen?

“Moeilijk, ik kan heel goed alleen zijn, maar dat houd ik niet lang vol. Daarom kies ik voor samen. Je hebt elkaar uiteindelijk nodig. Alleen zijn is even leuk, maar samen kun je meer. Veel meer bereiken. En dat heb je als mens nodig!”

7Zon of sneeuw?

“Sneeuw! Ik heb dan meteen zin om naar buiten te gaan! Dat is zoiets magisch. Het is in Nederland ook niet vanzelfsprekend dat het sneeuwt. Dat maakt het zo speciaal. Niet dat ik de zon niet lekker vind, maar ik heb tóch liever sneeuw!”

 

Wil je Karen welkom heten of heb je  een vraag? Bel Karen op 0612787964 of mail haar: karen@sevenstars.nl.

Wil jij nou ook onderdeel van ons team worden? We zoeken nog een accountmanager!


Deel deze update

Nieuws

Seven Stars preferred supplier van Dienst Justitiële Inrichtingen

Groot nieuws! We gaan met Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) samenwerken! Dat betekent dat er binnenkort veel nieuwe en uitdagende opdrachten bij...

lees meer
Nieuws

In Beeld: de Seven Stars Zwolse Mudrun

We survived the Seven Stars Zwolse MudRun! Afgelopen zaterdag was het zover. Ruim 650 enthousiaste deelnemers trotseerden de modder. Waaronder 20 van...

lees meer
Kennisdeling

7 tips voor een sterke online personal branding

Ieder kwartaal geeft één van onze collega’s tips. Binnen zijn of haar expertise. Deze keer helpt Amarins jou met een sterke online personal branding!...

lees meer