Inloggen
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Lynn

  • 8 augustus 2019
  • 08-08-19
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Na eerder deze week al Oliver is er deze week nog een nieuwe collega gestart: Lynn de Groot. We stellen haar graag aan je voor!

Met een opleiding communicatie afgerond en jaren in de horeca te hebben gewerkt, weet Lynn wat ze wil. Werken met mensen. En mentaal uitgedaagd worden. Daarom is ze bij ons gestart als Recruiter. Daar heeft ze zin in! En ze gaat een goed gesprek niet uit de weg, dus wie weet spreek je haar binnenkort! Verder schrijft Lynn nu haar eigen kinderboek. Iets wat ze nog niet eerder gedaan heeft. Om je verder een beeld te geven van wie Lynn is, hebben we haar voor 7 dilemma’s gesteld! Lees je mee?

1Fiets of auto?

“Ik heb onlangs een Toyota Aygo gekocht. Super leuk om mee te touren. Met de ramen lekker open. Maar ik vind het ook heerlijk om te fietsen. Zeker als het droog is, haha! En ik woon nu zo dichtbij mijn werk, dat de keuze snel gemaakt is. Ik fiets nu op mijn gemakje naar de Emmastraat!”

2Werk of school?

“Werk! Ik leer heel graag. Ontdek graag nieuwe dingen. Zoals nu allemaal nieuwe IT-termen. Daar duik ik met veel plezier in. Maar school was nooit helemaal mijn ding. Docenten die bepalen wat belangrijk is. Daar moet je het dan maar mee doen. Ik leer liever in de praktijk relevante dingen.”

3Bootcamp of borrel?

“Borrel. Ik houd niet zo van bootcampen. Ik ben helemaal geen hardloper. Ondanks dat ik wel spontaan de Zwolse Urban Trail heb gelopen, haha. Ik sport heel graag. Maar borrelen, dat doe ik stiekem nog liever.”

4Ochtend of avond?

“Ochtend! Ik heb veel gekampeerd vroeger. Rond een uur of 5 in de morgen, voordat er iemand wakker, is het buiten zo fijn. De zon komt op, de vogels fluiten. Dat is absoluut mijn favoriete moment van de dag. Niet dat ik elke dag om 5.00 uur opsta hoor. Maar ik ben wel écht een ochtendmens!”

5Praten of luisteren?

“Ik ben denk ik meer een luisteraar. Maar ik vind een balans tussen beide belangrijk. Ik werkte voorheen in de horeca. Daar ontmoet je veel verschillende mensen. Ik maakte graag een praatje. En dan kwam er soms zo’n ander verhaal uit dan ik van tevoren had verwacht. Dat gebeurt alleen als je goed luistert. Dat maakt luisteren ook zo interessant.”

6Alleen of samen?

“Samen. Ik kan genieten van een dag alleen zijn. Maar als echt mensenmens ben ik liever samen. Eén zonnebloem staat mooi op een vaas, maar kan niet op tegen een groot boeket. Zo is het voor mij altijd geweest. Vroeger al toen ik bij de scouting zat. En als middelste van 3 kinderen. Onder de mensen zijn geeft me gewoon heel veel energie!”

7Zon of sneeuw?

“Sneeuw! Ik ben echt een wintermens. Ik ben ook in januari geboren. Warmte is niet helemaal mijn ding. Je hebt maar één seizoen sneeuw. En dat is dan toch de winter. Dat heeft zo iets idyllisch. En ik ben áltijd in voor een sneeuwballen gevecht, haha!”

 

Wil je Lynn welkom heten of eens kennismaken?  Bel haar op 0612900489 of mail naar lynn@sevenstars.nl.


Deel deze update

Over ons

New Star: meet Oliver

Deze Engelsman heeft nu al enige tijd Londen ingeruild voor Utrecht. Waar hij samenwoont met zijn ‘wife-to-be’. Gisteren was zijn eerste werkdag en...

lees meer
Events

Seven Stars Shares: Security, Better safe than sorry

Op woensdag 25 september organiseren wij een nieuwe editie van Seven Stars Shares: dé meet-up voor en door ambitieuze IT-professionals. Het onderwerp...

lees meer
Nieuws

Seven Stars preferred supplier van Dienst Justitiële Inrichtingen

Groot nieuws! We gaan met Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) samenwerken! Dat betekent dat er binnenkort veel nieuwe en uitdagende opdrachten bij...

lees meer