Inloggen
Fotoimpressie
Over ons

New Star: meet Oliver

  • 6 augustus 2019
  • 06-08-19
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Deze Engelsman heeft nu al enige tijd Londen ingeruild voor Utrecht. Waar hij samenwoont met zijn ‘wife-to-be’. Gisteren was zijn eerste werkdag en hij spreekt inmiddels al een aardig woordje binnen de deur. Want als recruiter bij een Nederlands bedrijf met Nederlandse klanten is dat best belangrijk. Het kan maar zo zijn dat je binnenkort deze Arsenal-liefhebber aan de lijn hebt! Ben je benieuwd wie Oliver is? We legden hem 7 dilemma’s voor! Lees je mee?

1Fiets of auto?

“Absoluut de fiets. Ik heb geen rijbewijs, dus dat maakt het al lastig, haha. Maar ook de flexibiliteit die de fiets biedt, vind ik fijn. Toen ik nog in Londen woonde was de auto sowieso onmogelijk. In Nederland is de fiets heel normaal en kan ik veilig overal naartoe. Maar ik ga niet met de fiets naar Seven Stars. Dat is te ver weg! Ik ga daarom met de trein!”

2Werk of school?

“Werk. School was nooit echt mijn ding. Ik leerde veel dingen waar ik zelf het nut niet zo van inzag. Ik heb werkgerelateerd nooit iets met geschiedenis hoeven doen. Met werk leer je wat relevant is, waardoor je jouw werk nóg beter kunt doen. Doordat ik al een paar jaar als recruiter werk, heb ik al veel geleerd. Nu ga ik mijn ervaringen bij Seven Stars verder ontwikkelen!”

3Bootcamp of borrel?

“Borrel! Dat is veel meer iets voor mij! Ik brouw ook mijn eigen bier. Of het goed is? Laat ik het zo zeggen: er is tot nu toe niemand aan overleden, haha. Ik kijk liever naar sport dan dat ik het zelf doe. Zeker naar mijn favoriete club: Arsenal!”

4Ochtend of avond?

“Ochtend en ik zijn niet zulke goede vrienden. Ik ben ook wel blij dat ik 45 minuten in de trein kan zitten. Dan kan ik eerst even rustig wakker worden en op gang komen. Dan ben ik ook echt wakker als ik op mijn werk ben.”

5Praten of luisteren?

“Luisteren. Natuurlijk is praten ook belangrijk, maar voordat je iets kunt zeggen moet je eerst weten wat er aan de hand is. Want dan pas kun je reageren. Daarvoor moet je eerst luisteren. Zeker in mijn werk als recruiter is luisteren belangrijk. Zo weet ik wie bij de opdrachtgever past!”

6Alleen of samen?

“Een balans tussen beiden vind ik belangrijk. Maar ik denk dat samen het handigst is. Als je iets wilt weten, dan vraag je het. En als je even wilt sparren dan kan dat ook!”

7Zon of sneeuw?

“De zon! Ik vind het heerlijk als het warm is. En ik denk ook dat je dan meer voor elkaar krijgt. Je krijgt er energie van en gaat dus meer doen!”

 

Wil je Oliver welkom heten of eens kennismaken?  Bel Oliver op 0612769308 of mail naar  oliver@sevenstars.nl.


Deel deze update

Events

Seven Stars Shares: Security, Better safe than sorry

Op woensdag 25 september organiseren wij een nieuwe editie van Seven Stars Shares: dé meet-up voor en door ambitieuze IT-professionals. Het onderwerp...

lees meer
Nieuws

Seven Stars preferred supplier van Dienst Justitiële Inrichtingen

Groot nieuws! We gaan met Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI) samenwerken! Dat betekent dat er binnenkort veel nieuwe en uitdagende opdrachten bij...

lees meer
Nieuws

In Beeld: de Seven Stars Zwolse Mudrun

We survived the Seven Stars Zwolse MudRun! Afgelopen zaterdag was het zover. Ruim 650 enthousiaste deelnemers trotseerden de modder. Waaronder 20 van...

lees meer