Inloggen
Fotoimpressie
Over ons

NEW STAR: meet Yared

  • 2 juli 2019
  • 02-07-19
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Met een tussenjaar achter de rug start Yared met zijn eerste échte baan. Als Junior Controller. In 2018 rondde hij zijn opleiding Bedrijfseconomie af. Nu is hij klaar om te kijken hoe zijn vakgebied hem bevalt. Want na 4 jaar studeren, wil je ook weten hoe het daadwerkelijk is! Hoog tijd om zijn kennis toe te gaan passen in de praktijk!

Om je alvast een beetje een beeld te geven wie Yared is, hebben we hem 7 dilemma's voorgelegd! Lees je mee?

1Fiets of auto?

“Ik ga met de trein naar mijn werk. Dat vind ik heel makkelijk. Dan hoef ik niet in de file te staan. En kan ik lekker muziek luisteren. Na een werkdag is het wel heel fijn dat ik niet hoef te autorijden. Al zit de trein naar Meppel wel altijd vol, maar voor die 15 minuten valt dat wel mee. Ik ben dan in totaal ongeveer 45 minuten onderweg!”

2Werk of school?

“Ik weet niet hoe het is om binnen mijn vakgebied te werken. Ik wil graag mijn opgedane kennis toepassen in de praktijk. Dan kom ik erachter hoe het is. Daar heb ik tenslotte 4 jaar voor gestudeerd.”

3Bootcamp of borrel?

“Bootcamp. Maar dan om naar te kijken, haha. Als ik moet kiezen tussen sporten of een borrel kies ik voor sporten. Maar bootcamp is niet helemaal wat voor mij.”

4Ochtend of avond?

“Avond! Dan voel ik me beter dan in de ochtend. Maar ik heb geen probleem met vroeg opstaan!

5Koffie of thee?

“Thee. Maar 1 glas per dag is wel voldoende hoor!”

6Zon of sneeuw?

“Zon! Ik kan heel slecht tegen de kou, haha. Wanneer het oktober wordt mis ik de zon écht! Ik heb ook niet voor niets in Ethiopië stage gelopen. Dat is wel heel wat anders dan Meppel, waar ik al mijn hele leven woon.”

7Alleen of samen?

“Dat ligt eraan! Alleen zijn gaat vervelen. Samen is dan veel gezelliger. Ik vind het ook fijn als ik thuis kom en mijn familie is er. Dat is veel gezelliger. ”

 

Wil je Yared welkom heten of heb je een vraag? Mail dan naar yared@sevenstars.nl


Deel deze update

Kennisdeling

Seven Facts: Q1 2019

Om inzicht te krijgen in wat de IT-arbeidsmarkt doet, geven we vanaf nu elk kwartaal een praktische update. Met cijfers over de IT-markt. Door de...

lees meer
Kennisdeling

7 tips voor een sterke online personal branding

Ieder kwartaal geeft één van onze collega’s tips. Binnen zijn of haar expertise. Deze keer helpt Amarins jou met een sterke online personal branding!...

lees meer
Nieuws

Zilver tijdens de Dutch Interactive Awards

Feest! Genomineerd in een categorie met gevestigde merken. Maar toch zijn wij, samen met Triggerfish , met de Zilveren Award binnen de categorie...

lees meer