Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

We zijn genomineerd als beste Detachering- en Recruitmentspecialist 2019!

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

De jury heeft gesproken! We zijn door Computable genomineerd als ‘Beste Detachering- en Recruitmentspecialist van het Jaar’. En daar zijn we trots op!  

Binnen de landelijke categorie ‘Beste Detachering- en Recruitmentspecialist van het jaar’ zijn we één van de tien bedrijven in heel Nederland die zijn genomineerd. Met name door onze groei en ons vorig jaar geopende kantoor in Amsterdam, vielen we op. “Mooi dat onze groeiambitie wordt opgemerkt, maar we zijn nog maar net begonnen”, vertelt Marius Nijland, Algemeen Directeur met een brede glimlach. Daarnaast is onze manier van werken niet onopgemerkt gebleven. “We gaan altijd voor de perfecte match. En letten daarbij niet alleen op kennis en ervaring. Juist de softskills zijn zo belangrijk. Mooi dat we mede daarom zijn genomineerd.” 

“Ik ben vooral heel trots op het team wat we hebben staan. En dat we dit nu al met elkaar hebben weten te realiseren,” vertelt Marius Nijland.  

Op 29 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt. Maar voordat het zover is, moet er eerst gestemd worden. Het publiek bepaalt voor 50 procent de uitkomst. De andere 50 procent wordt door de juryleden beslist. Stemmen kan vanaf 4 juli. Hoe en waar dat moet? Dat laten we je nog weten, dus houd onze socials in de gaten. 

Over Computable Awards 
Computable is hét platform voor ICT-professionals. Met ICT-nieuws, artikelen, expert-opinies, whitepapers en productnieuws. Jaarlijks rijken zij de Computable Awards uit. Dit jaar voor de veertiende keer. De prijzen worden toegekend aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. 

Check hier onze nominatie!


Deel deze update

Events

In beeld: Agile, Beyond the basics

Gisteren, 5 juni was het tijd voor een nieuwe editie van Seven Stars Shares. Het thema van deze avond: Agile, Beyond the basics. Agile experts Johan...

lees meer
Nieuws

Seven Stars wint opnieuw aanbesteding RDW

We zijn opnieuw geselecteerd door de RDW als matchmaker. Dat betekent dat wij, net als de afgelopen vier jaar, ook in de toekomst interim...

lees meer
Nieuws

sevenstars.nl genomineerd voor de Dutch Interactive Awards

Wat een eer! Onze website is in de categorie ‘Brand’ genomineerd voor een Dutch Interactive Award: dé prijs voor het allerbeste interactieve werk van...

lees meer