Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

Partner uitgelicht: TheValueChain, Amersfoort

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Ieder kwartaal gaat een Seven Stars collega in gesprek met een partner over onze samenwerking. Recruiter Richelle van Ravenzwaaij en Michel Martens (Founder & Partner TheValueChain) bijten het spits af.

"Weet jij nog hoe onze samenwerking is begonnen Michel?”
Dat is echt een tweetrapsraket geweest. Toen we net begonnen ben ik rond gaan kijken naar partners in Nederland. Met name partners met ingangen die wij nog niet hadden. We kwamen uit bij grote bedrijven, maar wat wij daar ervoeren was vooral het heen en weer schuiven van cv’s. Vervolgens hoor je niks meer. Toen we een of twee rollen bij de Belastingdienst hadden zien staan hebben we contact gezocht met Seven Stars. We waren toen een half jaar oud en nog zó klein. Dat was een leuk kennismakingsgesprek met jouw collega, maar daar bleef het in eerste instantie ook bij. Totdat we groeiden en zelf iemand beschikbaar hadden voor de Belastingdienst.
“Waar je niet zomaar aan mag leveren.”
Precies. We zochten een partner die Preferred Suplier was bij de Belastingdienst. En dat zijn jullie! Kort daarna kregen wij de eerste opdracht vanuit jullie en volgde de eerste plaatsing via Seven Stars. Daarna draaiden de rollen om en belde jij mij, haha.
Ja, omdat ik met spoed een SAP Specialist nodig had. En daar ligt jullie expertise. Dus voordat ik de opdracht online zou publiceren dacht ik: eerst even Michel bellen. Inmiddels zijn we een jaar verder en als ik bel weet jij altijd meteen of er een professional beschikbaar is. Zo fijn is dat.”

Zo’n plek kan inderdaad snel ingevuld worden als je persoonlijk contact hebt. Je hebt al onze collega’s persoonlijk ontmoet en daardoor weet je natuurlijk meteen of het een match is.
“Juist dat persoonlijke contact is wat ik belangrijk vind in een samenwerking. Ik weet wie ik kan bellen. Dat is heel erg fijn!”
Ik vind het ook prettig dat er geen portals aan te pas komen, maar dat alles via direct contact gaat. Tussen Seven Stars en ons, maar ook tussen Seven Stars en de klant.
“Jazeker! Dat zorgt voor korte lijntjes. Er zit niks tussen.”
De bedoeling is ook dat die lijntjes aan weerszijden kort blijven lopen. Hoe veel we ook groeien.


Ik geloof heel erg in een sterk ecosysteem. Het is een kwestie van gunnen, slim samenwerken en zo resultaten boeken. Als je niet het gevoel hebt dat je elkaar kunt vertrouwen dan heeft het niet veel zin. In het begin is dat natuurlijk altijd aftasten, maar als de lijnen kort zijn en er open gecommuniceerd wordt dan is dat wel heel prettig. We willen met TheValueChain verder groeien. En we willen uitbreiden naar het noorden. Jullie zijn daar al bekend.
“Klopt. En jullie connecties in het midden en westen van Nederland zijn voor ons weer interessant.”
Mooi toch!? Zo kunnen we elkaars netwerk benutten én uitbreiden!

 

Meer weten? Of wil jij je aanmelden als preferred partner? Check onze partnerpagina of neem contact op met partnermanager Elisa.


Deel deze update

Nieuws

Get ready to MudUp voor de Seven Stars Zwolse Mudrun

Op de foto: Marius Nijland (Seven Stars) en Marco Pleijsier (Zwolse MudRun) slaan de handen ineen om van de Seven Stars Zwolse Mudrun een groot succes...

lees meer
Nieuws

Seven Stars wint opnieuw aanbesteding RDW

We zijn opnieuw geselecteerd door de RDW als matchmaker. Dat betekent dat wij, net als de afgelopen vier jaar, ook in de toekomst interim...

lees meer
Kennisdeling

7 vragen aan Suzanne over objectiviteit in het selectieproces

Elke maand stellen we 7 vragen aan een collega over een specifiek onderwerp. Kennisdeling. Binnen onze branche. De collega vertelt over zijn of haar...

lees meer