Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

Get ready to MudUp voor de Seven Stars Zwolse Mudrun

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Op de foto: Marius Nijland (Seven Stars) en Marco Pleijsier (Zwolse MudRun) slaan de handen ineen om van de Seven Stars Zwolse Mudrun een groot succes te maken.

De derde editie van de Zwolse MudRun komt eraan! Op zaterdag 6 juli vindt bij Sportpark het Hoge Laar opnieuw hét modderspektakel van Zwolle plaats. Nadat we afgelopen jaren al verbonden waren als hoofdsponsor aan de run, gaan we dit jaar een stapje verder. En draagt het evenement onze naam: de Seven Stars Zwolse MudRun.  

De MudRun past perfect bij Seven Stars”, zegt Tristan Nijboer, Spark Manager bij Seven Stars. “Hoewel we inmiddels een landelijke speler zijn, liggen onze ‘roots’ natuurlijk in Zwolle. We zijn er dan ook trots op dat we ons op deze manier aan dit lokale evenement kunnen verbinden. De Mudrun draait om fun. Om energiek zijn. En natuurlijk moet je een beetje lef hebben om de modder in te duiken. Dat past heel goed bij onze kernwaarden, Daarnaast heeft de organisatie van de MudRun net als wij een duidelijke groeiambitie.”

Een andere belangrijke reden waarom wij ons aan de MudRun hebben verbonden is het sterk maatschappelijk karakter van de run. Alle opbrengsten gaan namelijk naar het goede doel: de Monicares Foundation. Deze foundation geeft om -en zorgt voor Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of een ongeneeslijke ziekte van een van de kinderen of andere directe gezinsleden. “Bij Seven Stars hebben wij een speciale band met Monicares: ook toen we in 2015 met het hele bedrijf de Mont Blanc beklommen, haalden we geld op voor de de Monicares Foundation”, vertelt Tristan.

Over de MudRun

De Seven Stars Zwolse Mudrun is voor jong en oud een sportieve belevenis. Ook dit jaar slaat SportService Zwolle de handen ineen met lokale verenigingen om dit sportieve modderfeest tot een succes te maken. De MudRun bestaat uit drie afstanden. Voor de echte bikkels is er de Master MudRun. Deze is in totaal 5 km en bestaat uit ongeveer 24 obstakels. Daarnaast is er dit jaar weer de Family MudRun: een run van ongeveer 4 km met 20 obstakels. Voor de allerkleinsten is er een Kids MudRun van 1,5 km. Ook kunnen bedrijven en teams zich aanmelden om mee te doen aan de modderrace.

Doe ook mee!

Net als vorig jaar zijn wij er zelf natuurlijk gewoon weer bij! En heb jij net als wij een ‘voeten in de modder’ en ‘handen in de klei’ mentaliteit? Dan dagen wij jou uit om mee te doen:

Wil jij mee doen aan de Seven Stars Zwolse Mudrun? Schrijf je dan hier in voor de Seven Stars Zwolse MudRun op zaterdag 6 juli 2019. Get Ready To MudUp!


Deel deze update

Nieuws

Seven Stars wint opnieuw aanbesteding RDW

We zijn opnieuw geselecteerd door de RDW als matchmaker. Dat betekent dat wij, net als de afgelopen vier jaar, ook in de toekomst interim...

lees meer
Nieuws

sevenstars.nl genomineerd voor de Dutch Interactive Awards

Wat een eer! Onze website is in de categorie ‘Brand’ genomineerd voor een Dutch Interactive Award: dé prijs voor het allerbeste interactieve werk van...

lees meer
Events

Seven Stars Shares: Agile, beyond the basics

� Op woensdag 5 juni organiseren wij een nieuwe editie van Seven Stars Shares: dé meet-up voor en door ambitieuze IT-professionals. Het onderwerp van...

lees meer