Inloggen
menu
Fotoimpressie
Over ons

Een nieuwe collega: meet Neeltje Meijler

  • 20 maart 2019
  • 20-03-19
  • Geschreven door Neeltje Meijler
  • Neeltje Meijler
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

"Mijn eerste klus is gelijk een bijzondere. Een kennismaking met: mezelf! Hoi, ik ben Neeltje en ga bij Seven Stars aan de slag als content marketeer. Wat doet een content marketeer? Ik schrijf teksten en ontwikkel beeldmateriaal om zo iedereen met Seven Stars kennis te laten maken. Dus, ga jij je ervaring delen in een interview wat een leuke tekst op onze website wordt? Dan is de kans groot dat we elkaar gaan spreken. Gezellig!"

"Om je een beetje een beeld van mezelf te geven heb ook ik het traditionele vragenvuur van Seven Stars doorstaan. Hieronder lees je mijn antwoorden!"

Fiets of Auto?

"Ik wil zeggen fiets, want dat geeft me achteraf altijd een goed en gezond gevoel. Toch gebruik ik graag mijn baby blauwe Fiat Panda. Helaas ben ik wel al voorzichtig afscheid aan het nemen om uiteindelijk plaats te maken voor een dieseltje. Het is namelijk even rijden voordat ik in Zwolle ben. Ik kom uit Amersfoort, maar wat iedereen zegt is waar: ik rijd de goede kant op!"

Wat is je favoriete radiostation?

"Ik ben dol op allerlei muziek. Ik luister graag naar radio 10 'Sixties & Seventies hits' en in de auto zet ik de gewone radio zender van Radio 10 op. Zo luister ik de dag door allerlei verschillende muziek."

Wat is je favoriete reclameslogan?

"Ik heb er 2! 'Stamppot' van de Lidl reclame en 'Dat zijn er drie hè pappa', wat volgens mij ooit een reclame was van Interpolis. Misschien niet de meest inspirerende reclames, ik kan er vooral gewoon om lachen."

Wat was je eerste bijbaantje?

"Vrienden van mijn ouders hadden vroeger een DA drogist waar ik op mijn veertiende soms mee mocht lopen. Dit vond ik altijd geweldig! Natúúrlijk wilde ik daarna zelf ook een drogisterij, maar dat is er nooit van gekomen."

Als je een dier was, dan was je een?

"Een hond! Ik maak graag mensen blij en vind het belangrijk dat iedereen zich fijn en geaccepteerd voelt. Daarnaast lijkt het me ook heerlijk om de hele dag gekriebeld te worden."

Waar word je echt heel blij van?

"Wanneer ik jarig ben vind ik het heerlijk als al mijn vriendinnen bij elkaar zijn. Vooraf bak ik me, met plezier, helemaal suf zodat er voor iedereen genoeg te eten is. Ik dek de tafel met mijn oude Engelse thee serviesje met allerlei verschillende kopjes. De slingers hang ik op, leg confetti op de tafel en het feest kan beginnen."

Wat is je lievelingseten?

"Moeilijke keuze… Ik ben dol op eten en vind ook veel dingen lekker. Ik word heel blij van pasta- en wok gerechten, maar ben ook wel echt een ‘zoetekauw’. Een stukje taart kan dus ook altijd, al bak ik ook graag gezonde tussendoortjes om het een beetje te compenseren."

"Wil je meer weten over mij of heb je een leuk onderwerp voor een interview? Stuur een mailtje naar Neeltje of bel me op: 0612549165."


Deel deze update

Nieuws

Seven Stars verkozen tot beste intermediair van het jaar!

Wauw! Gisteren zijn wij tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid uitgeroepen tot winnaar van de Staffing Awards in de categorie ‘Beste Intermediair van...

lees meer
Nieuws

IND, DT&V en COA kiezen voor Seven Stars

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), de Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V) en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) hebben Seven Stars,...

lees meer
Nieuws

Onze Elisa, of eigenlijk jouw Elisa, staat vandaag in de Metro!

Recruiter Elisa in de Metro van vandaag: Help je graag mensen? Word recruiter! Heb jij het al gelezen?! Vandaag staan onze collega Elisa Luijken en...

lees meer