Fotoimpressie
Fotoimpressie
Nieuws

Seven Stars verkozen tot beste intermediair van het jaar!

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Tristan Nijboer
  • Tristan Nijboer
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Wauw! Gisteren zijn wij tijdens de Dag van de Flexibele Arbeid uitgeroepen tot winnaar van de Staffing Awards in de categorie ‘Beste Intermediair van het Jaar.’ “We zijn erg onder de indruk van de kwaliteit van Seven Stars,” aldus Jeroen Sakkers, initiatiefnemer en jurylid van de Staffing Awards.


Over de Staffing Awards

De Staffing Awards is dé verkiezing waarmee de kwaliteit van de meer dan 8.000 organisaties binnen de Nederlandse flexmarkt wordt gemeten. Op basis van referenties van klanten en kandidaten en een online vragenlijst voor de organisatie wordt de ranglijst door een gerenommeerde jury bepaald. Wij wonnen de hoofdprijs: beste intermediair van het jaar in de categorie groot (jaaromzet > 25 miljoen).

Juryvoorzitter Sander Poos: "Het was voor ons duidelijk dat jullie dit jaar echt de onomstreden winnaar zijn.”

Juryoordeel

De jury, bestaande uit branchevertegenwoordigers als LinkedIn, Indeed, Carerix, Ratecard en Recruiters United is zeer positief: “Het cijfer dat Seven Stars heeft gekregen op basis van de referenties op Ratecard is zeer hoog, een 9.0 uit 10 op basis van de klanttevredenheid, een 8.7 op basis van kandidaattevredenheid en een 8.6 op basis van het juryberaad.”

Juryvoorzitter Sander Poos, Managing Director Benelux van Indeed licht onze winst toe: “Het is een high-competetive market, er gebeurt veel. Natuurlijk is het zo dat ICT in zijn algemeenheid een vechtersmarkt is op dit moment. Maar wat ons opviel in de beoordeling die we zagen, is dat er consistentie in de hoge beoordeling zat. Zowel van kandidaten als van klanten. Het was voor ons duidelijk dat jullie dit jaar echt de onomstreden winnaar zijn.”

Niels: "Deze award is een mooi compliment voor al onze collega’s."

Mooi compliment

Natuurlijk zij wij blij met deze erkenning. Recruitment Directeur Niels Moelard: “Dit is wel heel erg gaaf. Deze award is een mooi compliment voor al onze collega’s die zich elke dag met z’n allen inzetten om onze professionals, partners en opdrachtgevers gelukkig te maken. Ik vind het heel mooi dat we dat terugkrijgen uit de markt, omdat we daar elke dag hard voor knokken.”

Jij en Seven Stars

Wil jij ook jouw feedback geven aan Seven Stars? Beoordeel ons dan via Ratecard. Wil jij ook onderdeel worden van ons succes? Check dan onze vacatures!


Deel deze update

Nieuws

IND, DT&V en COA kiezen voor Seven Stars

De Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), de Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V) en het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) hebben Seven Stars,...

lees meer
Nieuws

Onze Elisa, of eigenlijk jouw Elisa, staat vandaag in de Metro!

Recruiter Elisa in de Metro van vandaag: Help je graag mensen? Word recruiter! Heb jij het al gelezen?! Vandaag staan onze collega Elisa Luijken en...

lees meer
Nieuws

We hebben hem weer!

Gisteren werden de FD Gazellen Awards voor regio Oost-Nederland uitgereikt. Van alle 680 FD Gazellen in heel Nederland kregen in totaal 209 bedrijven...

lees meer