Inloggen
menu
Fotoimpressie
Over ons

Een nieuwe collega: meet Astrid Brinkman

  • 5 december 2017
  • 05-12-17
  • Geschreven door Inge de Kruijf - Herbrink
  • Inge de Kruijf - Herbrink
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Afgelopen week hebben we wederom een topper mogen verwelkomen bij Seven Stars. Graag stellen we aan jullie voor: Astrid Brinkman. Deze goedlachse dame, afkomstig uit de poort van Twente (Rijssen), komt het accountteam vanaf deze week versterken en neemt een flinke dosis sales-ervaring mee. Ze kent het klappen van de zweep. Is een kei in new-business en weet als geen ander hoe je die match tot stand brengt tussen onze opdrachtgevers en talentvolle professionals. Wat Astrid nu zo typisch Astrid maakt? Volgens vrienden en familie: ze is open, oprecht, vrolijk en gezellig. Natuurlijk hebben we Astrid ook aan ons vragenvuur onderworpen. En hier zijn wederom een aantal verrassende antwoorden uit gekomen.

Wat was je eerste bijbaantje?
Hard werken zit in mijn bloed. Vanaf mijn 13e ben ik eigenlijk al aan het werk. Mijn eerste baantje was bij een snackbar in Rijssen. Hier bakte ik de frietjes en pakte alle bestellingen in. Vrijdag was altijd een topdag. Dan mocht ik de bestellingen van alle bouwvakkers klaar maken. En dit waren er best veel kan ik je zeggen. Op mijn 18e was ik toe aan iets nieuws. Ik besloot om mijn eigen afslankstudio te beginnen. (Ja… zo jong al.) Hierbij combineerde ik het geven van voedingsadvies met sportbegeleiding. Uiteindelijk kon ik mijn bedrijfje verkopen en ben toen naar de ‘grote stad’ Enschede gegaan. Uiteindelijk na mijn studie commerciële economie ben ik het sales-vak ingerold.

Wat is je laatste vakantiebestemming?
Afgelopen september hebben we een rondreis gemaakt in midden- en west-Amerika. Een fantastische ervaring. Een absoluut hoogtepunt tijdens deze reis was het bezoek aan Yellow Stone. Yellowstone is een nationaal park in de Verenigde Staten, hoofdzakelijk in Wyoming, maar met kleine gedeeltes in de aangrenzende staten Montana en Idaho.

Je reist dus best veel… Naast wie wil je de volgende keer graag in het vliegtuig zitten?
Het behoort helaas niet meer tot de mogelijkheden, maar als hij nog zou leven: Elvis Presly. Ik ben stiekem fan van hem. Wel in zijn goede jaren. Toen ie nog knap en slank was en over een enorme kuif beschikte.

Wat is je favoriete reclameslogan?
Dat vind ik een lastige. Ik zie dat mijn voorgangers die aan dit vragenvuur zijn onderworpen allemaal Just Do It van Nike hebben geantwoord. Die zat ook in mijn hoofd. Ik bedenk me tijdens dit interview dan ook dat ik weinig echt goede slogans weet. Het zijn meestal de beelden van de commercials die ik me herinner.

Lievelingseten?
Sushi. Mooie match met Seven Stars dus, aangezien jullie super gezellige Sushi-avondjes organiseren. Mijn eerste editie van 22 december staat al in de agenda. Je begrijpt natuurlijk dat ik hier ontzettend veel zin in heb.  

Waar word je echt heel blij van?
Gezellig borrelen met vrienden. Bijvoorbeeld echt lekkere en kwalitatief goede wijnen. We doen wel eens een wijnproeverij, maar ook halen we regelmatig heerlijke wijnen die we thuis onder het genot van een hapje uitproberen. De slijter kent ons inmiddels een beetje en geeft ons regelmatig een goed flesje mee om thuis te proberen.

Heb je liever een film of een serie?
Een serie heeft eigenlijk wel mijn voorkeur. Ik vind het heerlijk om te binge-watchen. Minimaal twee afleveringen achter elkaar kijken. Meestal via Netflix. Op dit moment ben ik, samen met mijn vriend, Designated Survivor aan het kijken.

Tot slot: waar sta jij over vijf jaar?
Nog steeds bij Seven Stars natuurlijk. Met een mooie portefeuille aan klanten. Maar hé, als ik echt out of the box mag denken… dan zit ik natuurlijk over vijf jaar op de plek van onze commercieel directeur Helmer Buiteveld.


Deel deze update

Nieuws

Belastingdienst selecteert Seven Stars opnieuw voor inhuur IT-professionals

Leuker kunnen we het niet maken…. Of toch wel? Leuker kunnen we het niet maken, wel makkelijker. De welbekende slogan van de Belastingdienst. Maar...

lees meer
Over ons

Meet the new Seven Star: Raoul ten Hulzen

Om 09.00 uur gaat de deurbel. Onze nieuwe Seven Star Raoul ten Hulzen start vandaag als accountmanager. Deze veelzijdige duizendpoot heeft (zoals hij...

lees meer
Nieuws

Rutte lll vervangt Wet DBA door opdrachtgeversverklaring

Het nieuwe kabinet Rutte III is rond. Afgelopen vrijdag gaven de leiders van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie groen licht voor de gekozen bewindslieden....

lees meer