Inloggen
Fotoimpressie
Over ons

Thomas Vidal scoort driejarig sponsorcontract bij Seven Stars

  • 14 november 2017
  • 14-11-17
  • Geschreven door Inge de Kruijf-Herbrink
  • Inge de Kruijf-Herbrink
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

We zeiden het al eerder: als iedereen bij windkracht 9 binnen blijft, gaat hét aanstormend kitesurfertalent van Nederland het water op. Thomas Vidal’s bloed gaat sneller stromen bij het horen van zo’n weerbericht. Dit is voor hem hét moment om het water op te gaan, meters hoge golven te trotseren en de gaafste moves te laten zien. Ook wel megaloops genoemd. Met zijn vertrek naar Kaapstad, voor een trainingsperiode van ruim drie maanden, sleept Vidal een driejarig sponsorcontract in de wacht bij Seven Stars. Hiermee steunt de Zwolse ICT-dienstverlener Vidal tot in ieder geval 2019 in zijn reis om de wereldtop te bereiken. Het contract is hiervoor is op feestelijke wijze ondertekend.

Thomas: Ik wil binnen 2 jaar de wereldtop bereiken. Daarvoor moet alles wijken, maar ben ik ook afhankelijk van mijn sponsoren. De steun van Seven Stars komt voor mij dus op het perfecte moment.

De sponsoring van Seven Stars komt voor Vidal op het juiste moment. “Ik vertrek voor een periode van ruim drie maanden naar Kaapstad. De golven in Nederland zijn gewoonweg niet hoog genoeg. Ik wil binnen 2 jaar de wereldtop bereiken. Daarvoor moet alles wijken, maar ben ik ook afhankelijk van mijn sponsoren. De steun van Seven Stars komt voor mij dus op het perfecte moment. Met deze sponsoring kan ik naast het aanschaffen van nieuw trainingsmateriaal ook investeren in mijn persoonlijke ontwikkeling. De sponsoring van Seven Stars levert een belangrijke bijdrage in mijn missie om de top te bereiken.”

Marius: Ik herken veel van mijzelf in Thomas. Hij is ondernemend en gaat echt voor zijn doel om de top te bereiken. Zo ben ik ook ooit begonnen als jonge ondernemer.

De sponsoring komt niet uit het niets. Marius Nijland, oprichter en algemeen directeur van Seven Stars en zelf fanatiek kitesurfer vertelt: “Ik herken veel van mijzelf in Thomas. Hij is ondernemend en gaat echt voor zijn doel om de top te bereiken. Zo ben ik ook ooit begonnen als jonge ondernemer. Thomas is nog maar 22 jaar, maar ontzettend talentvol en gebrand om de beste van de wereld te worden. Hoe hij omgaat met zijn sport vind ik prachtig om te zien. Hij heeft een flinke dosis lef en doorzettingsvermogen en dat past bij Seven Stars. Ik verwacht dat hij met zijn trainingsperiode in Kaapstad een mooie groei kan realiseren en we wensen hem aankomende maanden heel veel succes toe.”


Deel deze update

Over ons

Meet the new Seven Star: Raoul ten Hulzen

Om 09.00 uur gaat de deurbel. Onze nieuwe Seven Star Raoul ten Hulzen start vandaag als accountmanager. Deze veelzijdige duizendpoot heeft (zoals hij...

lees meer
Nieuws

Rutte lll vervangt Wet DBA door opdrachtgeversverklaring

Het nieuwe kabinet Rutte III is rond. Afgelopen vrijdag gaven de leiders van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie groen licht voor de gekozen bewindslieden....

lees meer
Events

Seven Stars sponsort geslaagde jubileumeditie NoorderTest

Op 19 oktober vond in ‘t Hampshire Plaza in Groningen de tiende editie van NoorderTest plaats. Hét evenement in het noorden van het land voor en door...

lees meer