Fotoimpressie
Fotoimpressie
Over ons

Meet the new Seven Star: Raoul ten Hulzen

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Inge Herbrink
  • Inge Herbrink
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Om 09.00 uur gaat de deurbel. Onze nieuwe Seven Star Raoul ten Hulzen start vandaag als accountmanager. Deze veelzijdige duizendpoot heeft (zoals hij het zelf zegt) een brede (pret)opleiding gevolgd. Vrijetijdsmanagement. Inmiddels heeft hij de nodige werkervaring opgedaan en mag wat hem betreft het ‘echte’ werk beginnen. Werken bij Seven Stars betekent werken voor een organisatie met pit en met een ‘spark’. We regelen dus een warm welkom voor onze nieuwe collega. Deze doorgewinterde Zwollenaar kwam vanochtend op zijn fietsje naar kantoor en gaat vanavond met een gloednieuwe auto naar huis. Beter kun je je week niet starten, toch? Vanochtend mocht hij de sleutels in ontvangst nemen. En aangezien we wel van een glimlach op de gezichten van onze collega’s houden, werd de auto op gepaste wijze versierd. Die glimlach is gelukt. Raoul heeft op zijn beurt ook gezorgd voor een lach op de gezichten van zijn nieuwe collega’s. Hij heeft inmiddels de beroemde Seven Stars vragen beantwoord. Benieuwd naar de antwoorden? Je leest ze hieronder.

Op wat voor een fiets rijd je?
Fijne vraag. Ik weet het merk eigenlijk niet eens. Het is zo’n oud barrel. De oudste die je kunt vinden. Gister is mijn bagagedrager ook nog afgebroken, omdat ik dacht dat ik mijn vader wel een lift kon geven naar het PEC stadion. Mijn vader vond het een groot avontuur. Ik nu ook wel, als ik zie hoe mijn fiets er vanochtend uit ziet.

Dus toch liever met de auto? Maar als je een automerk was, dan was je een….
Volkswagen. Echt. Down to earth en een betrouwbaar wagentje die je niet in de steek laat. Grappig dat er vanochtend ook nog eens een Volkswagen op me stond te wachten. Overigens hoorde ik al dat de vrijdagmiddag borrels bij Seven Stars erg gezellig zijn… dus misschien dat ik dan toch wel op de fiets kom.

Kijk je liever een film of een serie?
Een serie. Cliché, maar ik ben een netflix-addict. House of cards en vele andere series heb ik inmiddels verslonden. Plus, als ik een film uitzoek dan valt hij 9 van de 10 keer niet echt in de smaak bij mijn vriendin. Dus dan kiezen we toch maar voor een toffe serie. En ach, je hebt er ook nog eens veel langer plezier van.

Waar wordt je echt heel blij van…?
Samen zijn met mijn vriendin en met mijn vrienden. Thuis of in een kroegje. Het is me om het even. Heerlijk vind ik het als iedereen langs komt. Hoe meer zielen hoe meer vreugd. In de zomer vind ik het ook heerlijk om thuis te vertoeven in onze tuin. We hebben een buitenkeuken en ik ben graag de gastheer die zorgt voor een goed stukje barbecuevlees met een lekker biertje erbij. Voor een goed stuk barbecuevlees kun je me midden in de nacht wakker maken. Maar dan ook een écht goed stuk vlees.

Dan het tegenovergestelde… Worst nightmare?
Tja, eentje uit mijn kinderjaren en altijd hetzelfde. Een lange gang, hoge muren en ik loop er doorheen. De ondergrond waar ik op loop is een spoorrails. Ik word altijd wakker als de trein eraan komt. Eind goed al goed gelukkig.

Mijn best bestede €50,-... Simpel: een paar nieuwe schoenen voor mijn sollicitatie bij Seven Stars. Blijkbaar heeft het een steentje bijgedragen.

Wat is het leukste dat je ooit met €50,- hebt gedaan?
Een van mijn beste vrienden wilde een tijd geleden mee naar een festival. Hij had op dat moment geen baan, maar wilde erg graag mee. Ik heb toen zijn kaartje betaald. Als de vraag wat geweest: “wat is je beste bestede €50,- ooit?”. Dan was het simpel: een paar nieuwe schoenen voor mijn sollicitatie bij Seven Stars. Blijkbaar heeft het een steentje bijgedragen, heb ik de juiste indruk achter gelaten en heb ik de vonk laten overslaan.

Wil je kennismaken met Raoul en ervaren wat hij voor jou als opdrachtgever of IT-professional kan betekenen? Maak even een afspraak voor een kop koffie!


Deel deze update

Nieuws

Rutte lll vervangt Wet DBA door opdrachtgeversverklaring

Het nieuwe kabinet Rutte III is rond. Afgelopen vrijdag gaven de leiders van VVD, CDA, D66 en ChristenUnie groen licht voor de gekozen bewindslieden....

lees meer
Events

Seven Stars sponsort geslaagde jubileumeditie NoorderTest

Op 19 oktober vond in ‘t Hampshire Plaza in Groningen de tiende editie van NoorderTest plaats. Hét evenement in het noorden van het land voor en door...

lees meer
Over ons

Oprichter en eigenaar Marius zet nieuwe stip op horizon

Marius Nijland is de oprichter van Seven Stars en ondernemer pur sang. Afgelopen week werd hij geïnterviewd in het kader van de samenwerking tussen...

lees meer