Fotoimpressie
Fotoimpressie
Events

Seven Stars sponsort geslaagde jubileumeditie NoorderTest

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Tristan Nijboer
  • Tristan Nijboer
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Op 19 oktober vond in ‘t Hampshire Plaza in Groningen de tiende editie van NoorderTest plaats. Hét evenement in het noorden van het land voor en door testers. Seven Stars was als trotse sponsor aan het evenement verbonden. Waarom? Omdat we met veel klanten, deelnemers en sponsors van het evenement een warme relatie hebben. Ons streven is dan ook om buiten onze reguliere dienstverlening een partner voor deze groepen te zijn. Tristan Nijboer (recruiter) en René Kleine (accountmanager) waren vanuit Seven Stars bij deze jubileumeditie aanwezig en doen verslag.

De dag startte met een kick-off waarbij het thema van deze editie verder werd toegelicht: “Verleden, heden en toekomst van testen”. Hoe werkte men vroeger…? Maar ook een blik op het heden en de toekomst. Wat zijn gevolgen voor (de toekomst van) het testvak door de introductie van technieken als Artificial Intelligence, Augmented Reality en vergaande automatisering…? Het werd op NoorderTest uitgebreid besproken.

Na de kick-off ging ieder zijn eigen weg. René vertelt: “Tijdens NoorderTest hebben deelnemers zelf de regie over hun dag en kunnen zij inspirerende keynotes volgen. Zo hadden zij de keuze uit lezingen over onder andere Cyber Security, Internet of Things, DevOps en Storytelling voor Testers. Daarnaast werden er verschillende tools en technieken gedemonstreerd in het testlab. Genoeg te doen dus. Tussen de sessies door was er voor ons alle gelegenheid om bij te praten met bekenden en om nieuwe mensen te ontmoeten.”

Slotsessie met Gerard Kemkers
De dag werd afgesloten met een inspirerende lezing van oud-schaatscoach Gerard Kemkers. Op enthousiasmerende wijze nam hij ons mee in zijn succesverhaal. Hij sloot zijn verhaal af met een aantal wijze lessen op het gebied van samenwerken en succes. Na een lange (maar boeiende) dag kon iedereen, met een tas vol goodies en genoeg stof tot nadenken, weer naar huis. Al met al kijken wij terug op een geslaagde editie van dit mooie evenement en zijn wij blij dat we hebben kunnen bijdragen aan de kennisdeling van testers in Noord-Nederland.

Over NoorderTest
NoorderTest is het resultaat van een jarenlange samenwerking tussen diverse (semi-)overheden, die hun krachten hebben gebundeld in het NNOT (Noord Nederlandse Overheids Testorganisaties). Bij het NNOT zijn het CJIB, gemeente Groningen, RDW, UMCG, provincie Groningen, Hanzehogeschool, Gasunie, Dienst ICT uitvoering en Dienst Uitvoering Onderwijs aangesloten.


Deel deze update

Over ons

Oprichter en eigenaar Marius zet nieuwe stip op horizon

Marius Nijland is de oprichter van Seven Stars en ondernemer pur sang. Afgelopen week werd hij geïnterviewd in het kader van de samenwerking tussen...

lees meer
Nieuws

Seven Stars opnieuw uitgeroepen tot FD Gazelle

Ook dit jaar is Seven Stars weer uitgeroepen tot één van de 754 snelst groeiende bedrijven van Nederland: de FD Gazellen 2017 . De prijs is een...

lees meer
Nieuws

Yes! Seven Stars wint aanbesteding CJIB

Vorige week posten we al een update op onze social media kanalen met de mysterieuze boodschap: “successen moet je vieren”. Niet voor niets. We hadden...

lees meer