Fotoimpressie
Nieuws

De Freelance barbecue in een ‘nieuw jasje’

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Inge Herbrink
  • Inge Herbrink
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

De jaarlijkse Freelance Barbecue. Dit jaar de Food Truck Edition. De regen kwam met bakken uit de lucht, maar dit mocht de pret niet drukken. In slechts enkele uren werd de Seven Stars parkeerplaats omgetoverd tot een heus festivalterrein. Gezellige verlichting, lange statafels, bakken vol met gekoelde drankjes en overheerlijke gerechtjes van De Marktslagers en De Wentelteefjes die gretig aftrek vonden.  

Een nieuw fris jasje voor de Freelance Barbecue dus. Waarom? Niels Moelard vertelt ‘t: “We zijn begin juli een andere weg in geslagen. Een nieuwe positionering met bijbehorende nieuwe merkwaarden. Onze website kon daarbij niet achterblijven. Deze is ook geheel vernieuwd. (Als je nog geen kijkje hebt genomen… doe dit dan alsnog snel.) We zeggen dat we fun uitstralen en een flinke dosis lef hebben… Waarom de barbecue dan net niet even anders doen dit jaar? En dat hebben we gedaan. Daarnaast worden we groter en dan moet het dus ook professioneler. Dat zijn we verplicht aan onze professionals. Zij zetten zich elke dag voor de volle 100% in voor onze opdrachtgevers en zorgen voor die ‘spark’ op de werkvloer.”

Good food, good people
Na uren opbouwen in de stromende regen wordt om 17.00 uur de groene loper van ruim 30 meter uitgerold. We ‘pump up the music’ en dan mogen de gasten echt komen. En dat doen ze. In grote getalen. De professionals kunnen hun eigen super burger bouwen. En als je je tegoed had gedaan aan al het lekkere vlees kon je vervolgens genieten van een heerlijk ‘toetje’: een wentelteefje. Een tikkie ouderwets zou je denken, maar niets is minder waar. De wentelteefjes gieten dit traditionele recept in een modern jasje.

Lancering StarTime
Om 18.00 uur staan we met een gezellige club professionals naar de presentatie te luisteren van Niels en Jochem. StarTime wordt gelanceerd. De bèta-versie wel te verstaan. Het gebruiksvriendelijke platform voor en door professionals. Je kunt StarTime gebruiken om je uren bij te houden, je facturen in te dienen en je maandstaten te uploaden. Naast het online platform kun je ook gebruik maken van de handige app. Zo ben je altijd up to date, overal.

Wil jij de StarTime app nu ook als eerste testen?
Je visie geven op het gebruikersgemak, of misschien wel suggesties doen voor verbetering? Meld je dan aan. Stuur een email naar niels@sevenstars.nl. Vermeld je e-mailadres (welke je ook gebruikt om in te loggen bij de Apple of de Google Play Store) en dan ontvang jij alle informatie om StarTime real life te testen.


Deel deze update

Nieuws

Seven Stars sponsort kitesurftalent Thomas Vidal

Code geel of misschien zelf wel oranje… Het weertype waarbij iedereen het liefst binnen blijft. Thomas Vidal niet. Zijn hart gaat sneller kloppen bij...

lees meer
Events

Seven Stars BBQ: Food Truck Edition

Meld je aan voor de Seven Starst BBQ: Food Truck Edition. De zomer is weer voorbij. Volle kracht vooruit dus! Wij helpen je om alles soepel te laten...

lees meer
Over ons

Meet the new Seven Star: Amarins Steffens

Yes, 1 augustus. Voor Seven Stars een heugelijke dag. We mochten deze week namelijk Amarins Steffens verwelkomen. Een feestje, want deze dame is...

lees meer