Fotoimpressie
Over ons

Meet the new Seven Star: Amarins Steffens

  • 1 januari 0001
  • 01-01-01
  • Geschreven door Inge Herbrink
  • Inge Herbrink
  • 2 minuten leestijd
  • 2 min

Yes, 1 augustus. Voor Seven Stars een heugelijke dag. We mochten deze week namelijk Amarins Steffens verwelkomen. Een feestje, want deze dame is werkelijk een zonnetje in huis. Maar vergis je niet. Er zit een gezonde dosis pit in deze geboren en getogen Friezin uit het pittoreske Echtenerbrug. (Wij hadden er nog nooit van gehoord.) Werken bij Seven Stars betekent werken voor een merk met lef… ook Amarins hebben we dus onze beroemde Seven Stars vragen onderworpen. Ook dit keer willen we je de antwoorden niet onthouden. Meet the new Seven Star: Amarins Steffens.

Wat maakt jou nu zo typisch Amarins?
Ik ben behulpzaam, zorgzaam en spontaan. Dat zijn voor mij toch de 3 eigenschappen waarvan ik hoop dat anderen die in mij herkennen. Daarnaast ben ik een ondernemend type. In heb de opleiding recreatie afgerond in Zwolle. Daarna begonnen aan de hogere hotelschool in Leeuwarden. Met al een fulltime baan en het starten van een gezin bleek dit geen ideale combinatie. Uiteindelijk denk ik dat het niet uitmaakt wat je hebt gestudeerd. Als je een missie hebt en een duidelijk doel voor ogen hebt, dan kom je uiteindelijk precies waar je wilt zijn. Ik ben altijd een harde werker geweest. Vanaf mijn 12e was ik al aan het werk, bij mijn vader in de winkel. Dat heeft me uiteindelijk gebracht waar ik nu ben; bij Seven Stars als Consultant Werving en Selectie. Hier kan ik mijn ondernemerschap heel goed kwijt.

Waar sta jij over vijf jaar?
Eerlijk gezegd… Ik zou het niet weten. Ik ben niet zo van het plannen, althans niet zover vooruit. Ik geniet van elke dag en elk moment. Ik ben vooral bezig met het hier en nu. Uiteraard hoop ik over 5 jaar in goede gezondheid te verkeren en nog steeds volop aan de slag te zijn bij Seven Stars.

“Ik ben vooral bezig met het hier en nu. De reclameslogan van Nike is dan ook een van mijn favorieten: Just do it. Gewoon doen en gaan.” 

Waar word je echt heel blij van?
Ik word blij van kleine dingen in het leven. Mooie bloemen op tafel, gezelligheid met vrienden of gewoon mijn kids lol zien hebben. Daarnaast word ik echt heel blij van wol. Ik heb een “haak-verslaving” en daar hoort ook een “wol-verslaving” bij. En….Het zou fijn zijn als ik eens zou mogen uitslapen (gebeurt niet zo vaak…) om dan vervolgens naar de kust te gaan. Ik ben gek op de zee! En het zou helemaal fijn zijn als het gecombineerd wordt met een lekkere cocktail en goede muziek. Dan kun je je geluk toch niet op…?

Waar ben jij online regelmatig te vinden?
Ik vind het heerlijk om op websites te kijken als Decovry.com en Juniqe.nl. Eigenlijk wat meer de lifestyle-websites. Maar daarnaast ben ik ook zeer regelmatig op de ‘standaard’ social kanalen zoals Facebook, Instagram en Linkedin te vinden. En tja… ik ontkom er toch niet aan: Zalando. Heerlijk het gemak van online winkelen. I love it.

Wat is je lievelingseten?
By far Stampot Koolraap, iets wat niet iedereen kent. Ik wilde dit gerecht altijd eten op mijn verjaardag. Tegenwoordig eet ik het eigenlijk nooit meer... mijn man vindt het echt niet lekker.

Oke nog eentje dan? Favoriete vakantiebestemming?
Ik ben net op vakantie geweest naar Italie, Toscane. Magisch. Maar ik moet eerlijk toegeven dat ik Bali ook echt fantastisch vond. We zijn hier naar toe geweest op huwelijksreis.
Soms is het ‘t gewoon waard om veel (heel veel) geld uit te geven aan een reis die je nooit van je leven zal vergeten. Mijn avontuur op Bali was in ieder geval onvergetelijk.

Wil je kennismaken met Amarins en ervaren wat zij voor jou kan betekenen? Maak even een afspraak voor een kop koffie. De deur staat voor je open.


Deel deze update

Nieuws

Het hemd van 't lijf vragen

STARR-methodiek helpt bij het vinden van toptalent. Na een enerverende periode waarin we onze nieuwe website hebben gelanceerd is er weer tijd en...

lees meer
Nieuws

Alles wat je aandacht geeft groeit

Trots: twee nieuwe Seven Stars collega’s. Seven Stars groeit. En snel ook. Daarom zijn we afgelopen periode druk op zoek geweest naar nieuwe...

lees meer
Nieuws

Wet DBA tot ieder geval 1 juli 2018 opgeschort

De handhaving van de nieuwe zzp-wet, de Wet DBA, wordt in ieder geval uitgesteld tot 1 juli 2018. Vanwege de aanhoudende onduidelijkheid en...

lees meer