Inloggen
Fotoimpressie
Over ons

Meet the new Seven Star: Elisa Luijken

  • 20 juli 2017
  • 20-07-17
  • Geschreven door Inge Herbrink
  • Inge Herbrink
  • 1 minuut leestijd
  • 1 min

Vers van de pers: afgelopen week is Elisa Luijken bij ons aan de slag gegaan. Ze noemt zichzelf een ambitieuze en creatieve Emstelveense (ze is opgegroeid in Amstelveen, maar sinds 4 jaar verhuisd naar Emst). Na haar studie HRM aan Hogeschool Windesheim bijt zij zich gelijk vast in een mooie uitdaging; zij komt het recruitment team van Seven Stars versterken. Deze veelzijdige en sportieve duizendpoot hebben we aan een eigenzinnig vragenvuur onderworpen. En laten hier nu een aantal verrassende antwoorden uit zijn gekomen.

Op wat voor een fiets rijd je?
Ik heb een hele mooie licht blauwe Batavus. Onder het stof… in de schuur. Ik rijd namelijk liever in mijn prachtige gele Renault Twingo.

"Als ik zelf een automerk was geweest, dan was ik overigens een Jeep. Ik ben best avontuurlijk ingesteld en in mijn vrije tijd vind ik het (naast paardrijden) heerlijk om offroad te rijden op de crossbaan in Heerde."

 

Welke website bezoek je het vaakst?
Met stip op nummer 1: Netflix. De series die ik kijk, wil ik het liefste in een keer helemaal af kijken. Netflix is dan bij uitstek het beste kanaal wat mij betreft…Ik heb namelijk ook nog eens een hekel aan reclame. Als ik radio luister, switch ik dan ook met gemak van Radio 538 naar Q-music en weer terug.

Wie is je grootste idool? 
Nu kan ik natuurlijk de grootse namen noemen als Justin Timberlake of Robbie Williams, maar niets is minder waar. Mijn grootste idool is mijn opa. Gewoon omdat hij een voorbeeld voor me is. Is de liefste man op aard (naast mijn vriend) en hij laat altijd weten hoe trots hij op zijn kleinkinderen is.

Wat is het leukste waar je ooit 50 euro aan hebt uitgegeven?
Heel bizar, maar ik heb laatst stiekem voor 50 euro 2 kittens voor mijn vriend gekocht. Gelukkig vond hij het wel erg leuk.

Wat weet echt niemand van je?
Bij Seven Stars weet denk ik niemand dat ik hoogtevrees heb. Nu weet iedereen die deze update leest het dus.

 

Wil je kennismaken met Elisa en ervaren wat zij voor jou als IT-professional kan betekenen? Maak even een afspraak voor een kop koffie!


Deel deze update

Nieuws

Alles wat je aandacht geeft groeit

Trots: twee nieuwe Seven Stars collega’s. Seven Stars groeit. En snel ook. Daarom zijn we afgelopen periode druk op zoek geweest naar nieuwe...

lees meer
Nieuws

Wet DBA tot ieder geval 1 juli 2018 opgeschort

De handhaving van de nieuwe zzp-wet, de Wet DBA, wordt in ieder geval uitgesteld tot 1 juli 2018. Vanwege de aanhoudende onduidelijkheid en...

lees meer
Nieuws

Seven Stars wint aanbesteding Noordelijke Provincies

Seven Stars is, op basis van een aanbestedingsprocedure, door de Provincie Friesland, Groningen, Drenthe en BIJ12 geselecteerd als een van de partners...

lees meer