Die talentvolle IT-professionals die jij zoekt? Wij vinden ze. En snel ook. 

Want wij zijn dé specialist in bemiddeling van tijdelijke IT-professionals.
Als onafhankelijke IT-flex regisseur zorgen wij dat jouw inhuurproces van tijdelijke
IT-professionals van A tot Z, snel en goed geregeld is. 

Afbeelding

"Ze vinden altijd de juiste IT-professional voor een specifieke opdracht. En snel ook. Ik krijg de slimste en beste professionals met passie voor hun vak."

auteur

Han Boxebeld

Opdrachtgever

Jouw organisatie altijd in beweging.

Meld je aan als opdrachtgever

Tijdelijke IT-professionals om jouw organisatie of project te versnellen én verbeteren

We zijn dé specialist in bemiddeling van tijdelijke IT-professionals. Als onafhankelijke IT-flex regisseur zorgen wij dat jouw inhuurproces van tijdelijke IT-professionals van A tot Z, snel en goed geregeld is. Van matching tot facturatie. Wij zijn er in thuis. We kennen de mensen, de processen én de markt.

De IT-professionals die wij voorstellen, hebben naast de juiste kennis en ervaring ook de juiste soft skills. Precies die persoonlijke en sociale eigenschappen die passen bij jou. Van mbo en hbo tot wo niveau, van servicedesk medewerker tot developer en van functioneel beheerder tot programmamanager. Laat die regie dus maar aan ons over. Wij regelen het. Tot in de puntjes.

afbeelding afbeelding

Bemiddeling van tijdelijke IT-capaciteit & expertise

Op het moment dat je deze het hardst nodig hebt. Die capaciteit en expertise, die hebben we. Verpakt in de slimste en beste IT-professionals. Precies wie jij zoekt. De klik, die krijg je er bij.

afbeelding afbeelding

Contractmanagement

Het beheer van externe inhuur geef je misschien liever uit handen. Samen met de zorg en de risico’s. Wij geven je zekerheid terug. We regelen de onderhandeling en afhandeling. Wij maken de contracten op en zorgen dat de uitvoering volgens de regels plaatsvindt. Voor alle inzetten. En geven goede adviezen wanneer we kansen zien.

afbeelding afbeelding

Onafhankelijkheid

Wij gaan altijd voor de perfecte match. Dat is de reden waarom we geen IT-professionals in dienst hebben. Wij matchen vanuit ons omvangrijke netwerk. Dat maakt ons onafhankelijk en objectief. Jij wil tenslotte de beste IT-professional!

afbeelding afbeelding

Persoonlijk

Oprechte interesse en persoonlijke aandacht. Daar staan we voor. Onderling als collega’s maar ook richting onze opdrachtgevers, partners en professionals. Bij ons geen cv’s doorschuiven, wij spreken iedere professional persoonlijk voordat we deze voorstellen aan de opdrachtgever. En ook na plaatsing houden we contact. Door fieldmanagement in te zetten ondersteunen we de professional tijdens de opdracht én toetsen we onze eigen dienstverlening.

afbeelding afbeelding

Kennis & advies

We denken met je mee. Altijd. We geven je advies en kijken mee naar kansen en groei. Sharing is caring, dus onze kennis is jouw kennis. Zo doen we ook kennissessies. Gericht op de laatste ontwikkelingen in de IT-markt. Bedacht en georganiseerd voor jou.

Opdrachtgever worden

Natuurlijk! Want jij wil ook dat jouw inhuurproces van tijdelijke IT-professionals van A tot Z, snel en goed geregeld is. Van matching tot facturatie. Wij nemen het je uit handen. Wij zijn er in thuis. Aanmelden als opdrachtgever

Meer weten? Bel Dedmer

Dedmer houdt van resultaat. En van perfecte matches. Hij begrijpt wat daarvoor nodig is. Vertel hem wat je zoekt en Dedmer regelt het. Bel hem vandaag, dan kun je morgen verder.

Contactgegevens Dedmer

Opdrachtgever worden


    * verplichte velden